• +30 210-8833925
  • Σαριπόλου 10, 10682 Αθήνα
ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΦΟΡΤΣΑΚΗ, Απρίλιος 2018
Δράσεις του Καθηγητή Θεόδωρου Φορτσάκη 
Βουλευτή Επικρατείας ΝΔ

Απρίλιος 2018

 
A. Κοινοβουλευτική Δράση
 
 
Β. Δράσεις εκτός Βουλής
 
  • Χαιρέτησα το 30ό Πανελλήνιο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδία και απένειμα βραβεία στους νικητές, στην Πνευματική Στέγη Περιστερίου (2 Απριλίου 2018).
  • Προήδρευσα στον Τομέα Οικονομικών μαζί με τον Τομεάρχη Χρ. Σταϊκούρα και τον αν. Τομεάρχη Απ. Βεσυρόπουλο (18 Απριλίου 2018).
                         
  • Χαιρέτησα στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής χαρακτικής μαθητών και εικαστικών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης "Γεώργιος Μπουζιάνης"  (18 Απριλίου 2018).
                                                  
  • Χαιρέτησα ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα "Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: αναζητώντας την καινοτομία, την τέχνη, τη δημιουργικότητα", στη Σχολή Μωραΐτη (20 Απριλίου 2018).
                        
  • Παρέστην στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Παπαστάμου με τίτλο "Οικονομική διπλωματία από τη θεωρία στην πράξη", στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (24 Απριλίου 2018).
  • Mίλησα για την πολιτική επικοινωνία και τα προσωπικά δεδομένα στην παρουσίαση του συλλογικού τόμου για το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των Λ. Κοτσαλή και Κ. Μενουδάκου, στη Νομική Βιβλιοθήκη (25 Απριλίου 2018).
                       
                     
                 
Γ. Παρουσία στα Μ.Μ.Ε. 
 
Τηλεοπτικές εμφανίσεις 
 
Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις
 
        
 Έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος
 
             
 
O Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Καθηγητής Θεόδωρος Φορτσάκης παρέστη στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, στις συνεδριάσεις της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής του Απριλίου 2018.
 
Για περισσότερα μπορείτε, αν θέλετε, να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα 
και την επίσημη σελίδα μου σε facebooktwitter linkedin .